CSR in Greece

   
CSR in Greece » Νέα » Δελτία τύπου » Εταιρίες
      Δελτία τύπου
 
Προβολή ανά: Τίτλο | Ημερομηνία
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 150 151 Επόμενα » 
 
MONDELEZ INTERNATIONAL
14/01/2020 - Χρονιά εθελοντισμού και φιλανθρωπίας το 2019 για τη Mondelēz και τους εργαζόμενους της
Χρονιά εθελοντισμού και φιλανθρωπίας ήταν και το 2019 για τη Mondelēz και τους εργαζόμενους της στην Ελλάδα. Εθελοντική εργασία, συμμετοχή εργαζομένων σε δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης και ενέργειες φιλανθρωπίας αποτελούν σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας του οργανισμού καλλιεργώντας εμπράκτως τη φιλοσοφία του ενεργού εταιρικού πολίτη.
LIDL HELLAS
13/01/2020 - H Lidl Ελλάς ξεκλειδώνει δυνατότητες και ανοίγει δρόμους καριέρας στους νέους
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τhe Lidl Skills Trap, το πρωτότυπο βιωματικό διαδραστικό παιχνίδι απόδρασης της Lidl Ελλάς, που δεν έκρυβε παγίδες, αλλά το κλειδί για μία επιτυχημένη καριέρα!
ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ Α.Ε.
10/01/2020 - Υποστήριξη διαρκείας από την INTERAMERICAN στα Παιδικά Χωριά SOS
Η σχέση δέσμευσης της εταιρείας με τον κοινωφελή οργανισμό υποστηρίζεται από το 2018 και με μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο αφορά ειδικότερα στον Ξενώνα Βρεφών των Παιδικών Χωριών SOS που λειτουργεί στο Μαρούσι.
ΟΜΙΛΟΣ FOURLIS
10/01/2020 - Η IKEA καταργεί τα πλαστικά μιας χρήσης
H ΙΚΕΑ, πιστή στην περιβαλλοντική της στρατηγική, καταργεί τα πλαστικά μιας χρήσης, τόσο από τις συλλογές της όσο και από τα Εστιατόρια ΙΚΕΑ, τα ΙΚΕΑ Café και τα IKEA Bistro εντός των καταστημάτων.
INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
10/01/2020 - Ενίσχυση Κοινωνικών Παντοπωλείων και Συσσιτίων από την INTERLIFE
Με κίνητρο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο η INTERLIFE Ασφαλιστική προχώρησε κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, για άλλη μια φορά, στη δωρεά δυόμιση τόνων τροφίμων που διατέθηκαν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια, ενώ η συνολική προσφορά της εταιρίας το 2019 ανέρχεται σε 4,5 τόνους.
KPMG
08/01/2020 - Η KPMG στηρίζει το πρόγραμμα «Μπορούμε στο Σχολείο»
Η KPMG, στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης για τη δια βίου μάθηση και σε συνέπεια με τους Βιώσιμους Στόχους Ανάπτυξης 1 – Μηδενική Φτώχεια, 2 – Μηδενική Πείνα και 4 – Ποιοτική Εκπαίδευση, αποφάσισε να στηρίξει το διαδραστικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μπορούμε στο Σχολείο» που έχει δημιουργήσει η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε».
INTERSPORT
08/01/2020 - INTERSPORT: Για 9η χρονιά «Φτάνει Παντού» και προσφέρει χαμόγελα στους μικρούς μαθητές
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2019, η INTERSPORT στήριξε Δημόσια Δημοτικά Σχολεία και χάρισε στους μικρούς μαθητές πολλά χαμόγελα! Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών που αποτελεί μέλος του Ομίλου FOURLIS, υλοποίησε για 9η συνεχή χρονιά τη δράση κοινωνικής ευθύνης «Φτάνουμε Παντού», και επισκέφτηκε 14 Δημοτικά Σχολεία στον Μαραθώνα, στη Ραφήνα και στη Μάνδρα, για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για περισσότερους από 3.500 μαθητές καθώς και για να τους ενημερώσει σχετικά με τα οφέλη του αθλητισμού και της σωστής διατροφής.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
31/12/2019 - Διάκριση του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στα “Bravo Sustainability Awards 2019”
Κορυφαία διάκριση του Ομίλου ΕΛΠΕ στον Θεσμό “Bravo Sustainability Awards”, όπου βραβεύτηκε στη θεματική ενότητα Bravo Environment για τη δράση του που αφορούσε στην «Ενσωμάτωση των θεμάτων κλιματικής αλλαγής στη στρατηγική ΕΛΠΕ και κατάταξη κατά CDP».
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
30/12/2019 - Είδη πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες οικογένειες και εκπαιδευτικά δώρα σε παιδιά, διένειμε ο Όμιλος ΕΛΠΕ τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων!
Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360° ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ» που υλοποιεί, προσέφερε για ακόμη μία χρονιά περισσότερα από 3.000 εκπαιδευτικά παιχνίδια σε μαθητές από 30 σχολικές μονάδες παιδικών σταθμών, Νηπιαγωγείων και Δημοτικών, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες και παιδιά, μέσω φορέων κοινωνικής πρόνοιας που εδράζονται σε περιοχές δραστηριοποίησης του Ομίλου.
ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ
18/12/2019 - Όμιλος ΟΤΕ: Η αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη
Η διαχείριση της ενέργειας αποτελεί για τον Όμιλο ΟΤΕ προτεραιότητα και αναπόσπαστο συστατικό της επιχειρηματικής του στρατηγικής για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Προς αυτή την κατεύθυνση, έχει υιοθετήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενεργειακής διαχείρισης, στοχεύοντας στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του.
MSD ΕΛΛΑΔΑΣ
05/12/2019 - H MSD παρουσίασε τον νέο απολογισμό δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα έτη 2017-2018
Η MSD Ελλάδος παρουσίασε τον νέο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα έτη 2017-2018 ο οποίος συντάχθηκε βάσει του διεθνώς αναγνωρισμένου πρότυπου Global Reporting Initiative (GRI) και του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας.
ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.
04/12/2019 - Μύλοι Λούλη: Δωρεά οχήματος 4Χ4 στην Αστυνομία Μαγνησίας
Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης της εταιρείας «Μύλοι Λούλη» καθώς και ο αγιασμός του οχήματος Ducia Duster 4X4.
STOIXIMAN
03/12/2019 - Δύο ακόμη “Αριστεία” για τη Stoiximan, τη μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα
Σημαντική διάκριση για το πρόγραμμα “Μικροί Ήρωες” και την καμπάνια “Παίξε Υπεύθυνα” στην 8η τελετή απονομής των “Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019” του ΣΔΕ.
INTERSPORT
02/12/2019 - INTERSPORT: Mέσω της φιλοσοφίας της INTERSPORT #womanism συστήνει 6 «αθλήτριες» της ζωής
This is INTERSPORT #womanism: η δύναμη που βρίσκουν οι γυναίκες για να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές προκλήσεις με σύμμαχο την άθληση μας εμπνέει.
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
02/12/2019 - Κωτσόβολος: Κατέκτησε τη κορυφή των καλύτερων προγραμμάτων κοινωνικής υπευθυνότητας
Η εταιρεία Κωτσόβολος βραβεύτηκε στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος για τα προγράμματα «Δεύτερο Σπίτι» και «Ημέρα Καλής Πράξης».
XEROX HELLAS A.E.E.
02/12/2019 - Xerox: Δημοσίευσε την παγκόσμια έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2019
Η Xerox δημοσίευσε την παγκόσμια έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2019, περιγράφοντας λεπτομερώς τον αντίκτυπο των προσπαθειών της για βιώσιμη ανάπτυξη.
PHILIP MORRIS INTERNATIONAL
02/12/2019 - Παπαστράτος: Συμμετέχει στη πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων για τα πιο φωτεινά Χριστούγεννα
Στο πλαίσιο της καμπάνιας #prostokalytero, η εταιρεία στηρίζει το πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου», αναλαμβάνοντας τον εορταστικό φωτισμό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ
29/11/2019 - CHRO Ομίλου ΟΤΕ: «Διαμορφώνουμε ένα εργασιακό περιβάλλον με σεβασμό στη διαφορετικότητα»
Για την ενδυνάμωση των γυναικών στην άσκηση ηγεσίας και στην επαγγελματική τους εξέλιξη, αλλά και για τις ασυνείδητες προκαταλήψεις (unconsious bias) στον εργασιακό χώρο, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ, κα Έλενα Παπαδοπούλου, στο συνέδριο Women in Business του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
28/11/2019 - 10ος απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της Attica Group
O όμιλος Attica Group διένειμε περισσότερα από 569 εκατομμύρια ευρώ σε οικονομική αξία, ενώ υποστήριξε κοινωνικές δράσεις στο 100% των νησιών στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία
COSMOTE
28/11/2019 - Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς την Αλβανία
Αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία μετά τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό που έπληξε την Αλβανία, η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της που βρίσκονται στη γειτονική χώρα, προσφέροντας σε όλους πακέτο κινητής για χρήση περιαγωγής, με δωρεάν 300 λεπτά ομιλίας, 300 SMS και 1GB και διάρκεια χρήσης 7 ημερών .
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 150 151 Επόμενα » 
 
Ξέχασα τον κωδικό μου