CSR in Greece

   
CSR in Greece » Νέα » Δελτία τύπου » Γενικά
      Δελτία τύπου - Γενικά
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 78 79 Επόμενα » 
 
31/03/2020 - Δωρεές 10 εκατ. ευρώ από εφοπλιστές-Όλα τα ονόματα

Τα μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών παρέχοντας ιατρικό εξοπλισμό για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας
30/03/2020 - ΣΕΒ: Προσφορές 23 εκατ. ευρώ από μέλη του στη μάχη κατά της πανδημίας

Από τις πρώτες ημέρες της διασποράς του κορονοϊού στη χώρα μας, ο ΣΕΒ συνεργάζεται με την Πολιτεία, προτείνοντας μέτρα και ρυθμίσεις για τη στήριξη των επιχειρήσεων μελών του, καθώς και των εργαζομένων σε αυτές.
28/03/2020 - Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου: Δωρεά 1 εκατ. ευρώ

Στο πλαίσιο της κρίσιμης συγκυρίας για τη χώρα, όπου η ανάγκη για την άμεση προμήθεια πρόσθετου νοσοκομειακού εξοπλισμού για την καταπολέμηση της διάδοσης του Κορωνοϊού είναι ζωτικής σημασίας, το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου προχώρησε σε δωρεά 1.000.000 ευρώ για την αξιοποίησή του προς αυτό τον σκοπό.
20/03/2020 - Παρούσα η ναυτιλία στην κρίση, ξεκινά εκστρατεία ειδικού σκοπού

Την έναρξη εκστρατείας ειδικού σκοπού συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας με αναγκαίο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμα προϊόντα, ανακοίνωσε η Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών.
20/03/2020 - Το CSR Hellas προκηρύσσει τον 5ο Φοιτητικό Διαγωνισμό “Νίκος Αναλυτής”

Το CSR Hellas προκηρύσσει τον 5ο Φοιτητικό Διαγωνισμό “Νίκος Αναλυτής”, στοχεύοντας στην ευρύτερη διάδοση των αρχών και αξιών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
17/03/2020 - H ΕΕ επενδύει πάνω από 1,4 δισ. ευρώ για πράσινα έργα σε 7 κράτη μέλη

Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε επενδυτικό πακέτο αξίας άνω των 1,4 δισ. ευρώ σε κονδύλια της ΕΕ για 14 μεγάλα έργα υποδομής σε 7 κράτη μέλη, συγκεκριμένα, στην Κροατία, την Τσεχία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία και την Ισπανία.
12/03/2020 - Η Ελληνική Πρωτοβουλία ενισχύει την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (THI) ενισχύει το ανθρωπιστικό έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» με δωρεά ύψους 20,000 δολαρίων.
11/03/2020 - Στόχος-Πρόληψη: Καμπάνια για τον καρκίνο του προστάτη

Πριν 19 χρόνια ο «Στόχος - Πρόληψη» επικοινώνησε στην Ελλάδα την Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους». Νέα, υγιή κορίτσια φορέσαν το μπλουζάκι με σήμα τον Στόχο και διέδωσαν το αισιόδοξο μήνυμα της πρόληψης. Το μπλουζάκι έγινε μόδα και το σήμα του «Στόχος» ενέπνευσε εμπιστοσύνη μέσα από τα δεκάδες περίπτερα ενημέρωσης και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις που συνεχίζει να προσφέρει μέχρι σήμερα.
09/03/2020 - Επιτροπή «Ελλάδα 2021»: Συνάντηση με φορείς δωρεάς οργάνων, αίματος και μυελού των οστών

Τα γραφεία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» επισκέφθηκαν το Σάββατο εκπρόσωποι φορέων δωρεάς οργάνων, αίματος και μυελού των οστών.
18/02/2020 - 10ος κύκλος ReGeneration: Οι αιτήσεις άνοιξαν και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 2 Μαρτίου

Το 10ο κύκλο του ξεκίνησε τη Δευτέρα το ReGeneration, το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που από τον προηγούμενο κύκλο του είναι πλέον προσβάσιμο και σε άτομα με αναπηρία.
14/02/2020 - Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία: Οι μικρές κοινότητες μπορούν να κάνουν τη διαφορά

Μεγάλης κλίμακας βιομηχανικά σχέδια και παγκόσμιες επενδυτικές στρατηγικές για την απεξάρτηση της παγκόσμιας οικονομίας από τις ανθρακούχες εκπομπές μπορεί να τεθούν επί τάπητος στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
12/02/2020 - 99% μείωση της χρήσης λεπτής πλαστικής σακούλας μεταφοράς στα σουπερμάρκετ το 2019

Πάνω από 17 εκατ. επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες έχουν προμηθευτεί τα ελληνικά νοικοκυριά την τελευταία 3ετία.
10/02/2020 - Καμπάνια «Plastic-Free Σαντορίνη»

Πρόκειται για μία κοινή πρωτοβουλία του Υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, του Δημάρχου Σαντορίνης, κ. Αντώνη Σιγάλα και του Προέδρου της Διοίκησης της Lidl Ελλάς, κ. Ιακώβου Ανδρεανίδη
10/02/2020 - Παιδεία, νιάτα, αισιοδοξία στην Κηφισιά: Εκδήλωση του ΚΙ Ιωάννη Σ. Λάτση στο Παλλάς Αθηνά

Το κτήριο ευγενικά παραχωρήθηκε στην «Άνοιξη της Ζωής» για να φιλοξενήσει την τελετή έναρξης του Συνεδρίου του οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (MSKMUN 2020).
10/02/2020 - «Όλοι Μαζί Μπορούμε»: Δεντροφύτευση στη Παλαιά Φώκαια

Aπέναντι από τη νησίδα Πάτροκλος, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων του ναυαγίου του Aτμόπλοιου ORIA (SS ORIA), το οποίο μετέφερε Ιταλούς αιχμάλωτους στρατιώτες.
31/01/2020 - 12 φαρμακευτικές εταιρείες συμμετέχουν στο “Pharma for Society”, πρόγραμμα του GIVMED

Το ​GIVMED​ υλοποιεί το πρόγραμμα “​ Pharma for Society​ ” με στόχο την οργανωμένη δωρεά φαρμάκων από φαρμακευτικές εταιρείες προς όφελος κοινωνικά ευπαθών ομάδων.
31/01/2020 - Μασούτης: Φιλανθρωπικός αγώνας με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Ο. Καβάλας

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Μασούτης διοργάνωσε έναν ξεχωριστό φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Ο. Καβάλας και τους εργαζομένους της στο κατάστημα Καλαμίτσας.
22/01/2020 - Ηχηρό μήνυμα Προσφοράς και Αλληλεγγύης έστειλαν οι εργαζόμενοι της Astellas Ελλάδος

Με την είσοδο της νέας χρονιάς ηχηρό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους αλλά και τους συνανθρώπους τους, έστειλαν οι εργαζόμενοι της φαρμακευτικής εταιρείας Astellas Ελλάδος, με την καθολική συμμετοχή τους στην 11η εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας.
20/01/2020 - LIFE PureAgroH2O: Επαναχρησιμοποιώντας τα υδατικά απόβλητα για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη της οικονομίας

Το καινοτόμο και ενεργειακά αυτόνομο σύστημα αειφόρου διαχείρισης των υδατικών αποβλήτων και ανακύκλωσης - επαναχρησιμοποίησης του νερού, το οποίο αναπτύσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE PureAgroH2O, παρουσιάστηκε στο επιστημονικό Συνέδριο που διοργανώθηκε στις 17 Ιανουαρίου από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ) και το Εθνικό Κέντρο Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».
20/01/2020 - POLITIS OUT OF HOME Ένας υπεύθυνος πολίτης στο πλευρό μας

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Politis Out of Home ξεκίνησε μία καμπάνια βασισμένη στον πυλώνα «Σεβασμός». Η καμπάνια αφορά τον σεβασμό στο περιβάλλον και την υπεύθυνη οδική συμπεριφορά.
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 78 79 Επόμενα » 
 
Ξέχασα τον κωδικό μου