CSR in Greece

   
CSR in Greece » Νέα » Δελτία τύπου » Γενικά
      Δελτία τύπου - Γενικά
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 76 77 Επόμενα » 
 
02/09/2019 - ΣΔΕ: Λίγες μέρες έμειναν για την υποβολή συμμετοχών στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019

Η περίοδος υποβολής των συμμετοχών για την 8η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος λήγει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019. Η κατάθεση των συμμετοχών γίνεται ηλεκτρονικά στο site της διοργάνωσης www.aristia-sde.gr
07/08/2019 - WWF: Πρότυπη Προστατευόμενη Περιοχή η Γυάρος

Ένα μεγάλο βήμα για τη διαφύλαξη του φυσικού πλούτου της Γυάρου σημειώθηκε, καθώς η απερχόμενη ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος υπέγραψε μία σειρά από μέτρα για την προστασία του νησιού και της γύρω θαλάσσιας ζώνης.
05/08/2019 - G20: Οι γυναίκες στην αντεπίθεση για την κλιματική αλλαγή

Για πρώτη φορά, 22 χρόνια μετά την υπογραφή των Συμφωνιών του Κιότο, το Women’s Forum απευθύνει έκκληση προς τις χώρες μέλη της G20, ώστε να συμπεριληφθούν και οι γυναίκες στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
26/07/2019 - WWF: Χρόνιες οι παθογένειες στη διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών

Την ανάγκη θεσμοθέτησης ενός αποτελεσματικού νομικού πλαισίου για την διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών, ζητάει το WWF.
25/07/2019 - Βραβεία “MADE IN GREECE 2019”

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), διοργανώτρια των βραβείων “Made in Greece”, αναδεικνύει και επιβραβεύει ακόμα μία φορά παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων.
25/07/2019 - Ο αθλητισμός ενώνει για 7η χρονιά

Το “Navarino Challenge” ακολουθεί όπως κάθε χρόνο το σκοπό του Ολυμπιακού Κινήματος, που είναι να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός καλυτέρου κόσμου με την εκπαίδευση των νέων - μέσα από τον αθλητισμό, χωρίς διακρίσεις - και μέσα στο Ολυμπιακό πνεύμα.
23/07/2019 - Unesco: Δράσεις για ασυνόδευτους ανήλικους στη Μυτιλήνη
Unesco
Βιωματικό εργαστήριο Αλφαβητισμού για το Μέλλον σε ασυνόδευτους ανήλικους της Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε από την έδρα της UNESCO για την Προοπτική Διερεύνηση.
18/07/2019 - ΟΠΤΙΜΑ: Παραδίδει αναφυτεμένο τον ελαιώνα του Λυρείου Ιδρύματος
ΟΠΤΙΜΑ
Μετά τη μεγάλη πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 που έπληξε και το Λύρειο Ίδρυμα-Ορθόδοξο Χωριό, η ΟΠΤΙΜΑ δεσμεύθηκε να συνεισφέρει οικονομικά στην αποκατάσταση των εγκαταστάσεων που καταστράφηκαν από τη φωτιά.
18/07/2019 - Μία ημέρα εκδηλώσεων στη Βαμβακού Λακωνίας από το ΙΣΝ
ΙΣΝ
Οι Διάλογοι Ιουλίου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος βρέθηκαν εκτός Αθηνών, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, ταξιδεύοντας μαζί με πλήθος φίλων τους στη δυτική πλευρά του Πάρνωνα, τη Βαμβακού Λακωνίας.
02/07/2019 - My market: Δύο ακόμα δράσεις εθελοντισμού στα Ιωάννινα και τη Νέα Σμύρνη

Η πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Ιωάννινα και η πλατεία της οδού Αγίας Σοφίας στη Νέα Σμύρνη, αποτέλεσαν τα επόμενα σημεία ανάπλασης του 2019 για τους εθελοντές του «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ελληνική αλυσίδα supermarket My market.
02/07/2019 - Το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ping Pong Διοργάνωσαν οι Pylones Hellas & SciFY

H Pylones Hellas στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, συνεργάστηκε για το 1ο Pylones Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ping Pong με τη SciFY (Science For You), τον βραβευμένο μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργεί καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για παιδιά με αναπηρία. Συνεργάτες, πελάτες αλλά και το ίδιο το προσωπικό της Pylones Hellas βοήθησαν να συγκεντρωθεί ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό για την ανάπτυξη βοηθητικών τεχνολογιών και εκπαιδευτικού υλικού για παιδιά με αναπηρία, αφού για κάθε κερδισμένο πόντο που σημειώθηκε η Pylones Hellas θα προσφέρει 1€ στη SciFY.
27/06/2019 - CSR Hellas: Θερινό Σχολείο για την εταιρική Υπευθυνότητα και Βιωσιμότητα

Το Θερινό Σχολείο για την εταιρική Υπευθυνότητα και Βιωσιμότητα αποτελεί μια πρωτοβουλία του CSR Hellas σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
22/05/2019 - 20ό ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΛΙΟΥ
Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου – Δι.Φε.Π.
Το CSRinGreeece, Κέντρο Τεχνογνωσίας ΕΚΕ της Capital Link, έχοντας πάντα ως στόχο να στηρίζει και να προβάλλει τις δράσεις που ωφελούν τις ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες και την Κοινωνία, παρουσιάζει το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου – Δι.Φε.Π. (International PelionFestival-I.Pe.F.), που θα λάβει χώρα από 18.7 - 4.8.2019 στο Πήλιο με έδρα τη Ζαγορά. Επισυνάπτεται αναλυτικό Δελτίο Τύπου με πληροφορίες και το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων της θερινής Ακαδημίας (εκπαιδευτικά προγράμματα) και του Φεστιβάλ (συναυλίες). Δείτε το δελτίο τύπου
08/05/2019 - Εκδήλωση από το Hellenic Observatory και την ΕΤΕ για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο (Hellenic Observatory) σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδας και με την υποστήριξη του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του LSE, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Οικοδόμηση Κοινωνικού Κεφαλαίου και Εμπιστοσύνης: Ο Ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης".
07/05/2019 - Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Navarino: Επιτακτική η μετάβαση προς την Νέα Οικονομία του Κλίματος για την βιώσιμη ανάπτυξη

Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για μια νέα οικονομία, υπό το πρίσμα της κλιματικής αλλαγής, καθώς επίσης προτάσεις προώθησης της καινοτομίας για βιώσιμη ανάπτυξη, αποτέλεσαν τον πυρήνα του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία Αθηνών, από το Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Navarino Environmental Observatory (ΝΕΟ) και την Πρεσβεία της Σουηδίας.
06/05/2019 - Είκοσι δήμοι της Αττικής συγκεντρώνουν βιβλία σε συνεργασία με το Όλοι μαζί Μπορούμε

Το Σάββατο 11 Μαΐου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, το Όλοι Μαζί Μπορούμε, μαζί με 20 δήμους της Αττικής, συγκεντρώνει βιβλία για τις ανάγκες των δημοτών τους.
08/04/2019 - Μεσσηνία: Άρχισε η παγκόσμια συνδιάσκεψη για την προστασία των θαλάσσιων θηλαστικών

Από σήμερα και μέχρι τις 12 Απριλίου, η Μεσσηνία γίνεται ο τόπος συνάντησης δεκάδων επιστημόνων και ειδικών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συζητούν το μέλλον των θαλασσών μας στην 5η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές (https://www.fifth.icmmpa.org/).
08/04/2019 - Τελετή Βράβευσης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2018

Οι καινοτόμες δράσεις των ελληνικών πόλεων, που πρωτοπορούν και εμπνέουν στην ανάδειξη της βιώσιμης κινητικότητας, βραβεύτηκαν την Παρασκευή 5 Απριλίου στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
07/04/2019 - Τα ΕΛΤΑ διακρίθηκαν στα Creative Greece Awards 2019

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βραβεύτηκαν για τη συμβολή τους στην στήριξη των εξαγωγών και την προβολή της χώρας στο εξωτερικό, στο πλαίσιο του Ετήσιου Forum Επιχειρηματικής Αριστείας για την Ελλάδα της Εξωστρέφειας, “Creative Greece Awards 2019”, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Athens Hilton.
06/02/2019 - Το Ίδρυμα Λάτση και η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ Συμπράττουν για την Υγεία

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, παρουσίασαν σήμερα τα αποτελέσματα του Προγράμματος «Συμπράττουμε για την Υγεία» που στοχεύει στην αναβάθμιση των υποδομών και την ενίσχυση των υπηρεσιών των δημόσιων φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 76 77 Επόμενα » 
 
Ξέχασα τον κωδικό μου