CSR in Greece

   
CSR in Greece » Νέα » Δελτία τύπου » Γενικά
      Δελτία τύπου - Γενικά
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 72 73 Επόμενα » 
 
02/04/2018 - Αυτές είναι οι Εταιρείες µε το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα!

Το Great Place to Work® Hellas ανακοίνωσε την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 τα αποτελέσµατα της έρευνας Best Workplaces 2018, της µεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, µε τα ονόµατα των καλύτερων εταιρειών που διακρίνονται για φέτος.
27/03/2018 - Ιατρικές εξετάσεις δωρεάν σε Νάξο και μικρές Κυκλάδες

Σε Νάξο, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσια και Σχοινούσα θα βρεθούν τις επόμενες μέρες οι εθελοντές του προγράμματος «Υγεία για Όλους» για να πραγματοποιήσουν στους κατοίκους δωρεάν εξετάσεις.
27/03/2018 - Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης: Θα ανακυκλωθούν περίπου 83.000 μπουκάλια νερού από τον Ημιμαραθώνιο

H Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), διανύοντας το 15ο έτος προσφοράς και λειτουργώντας με αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης ως πρωτοπόρος οργανισμός στην Ανακύκλωση στη χώρα μας, συνέβαλε καθοριστικά ώστε ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας να έχει έντονο και ουσιαστικό περιβαλλοντικό πρόσημο.
23/03/2018 - ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΣΥΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές της να ανακουφίσει τους Σύρους πρόσφυγες και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους, η Στέγη Σύρων Ελλάδας απευθύνει έκκληση, μέσω του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Αναπτύξεως, προς την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα για ενίσχυση του έργου της Στέγης μέσω της συγκέντρωσης βρεφικών ειδών και ειδών διατροφής.
21/03/2018 - Ο ΣΕΒΤ ανταποκρίνεται στις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις

Στον 21ο αιώνα η νέα παγκόσμια πρόκληση που αντιμετωπίζει ο Κλάδος των Τροφίμων αφορά στη διατροφική επάρκεια που συνδέεται άμεσα με τη μείωση των διαθέσιμων πόρων σε νερό & ενέργεια, την κλιματική αλλαγή και την αύξηση του πληθυσμού.
21/03/2018 - Το Sustaianable Performance Directory παρουσίασε τις 21 ΤHE MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE 2017

To Sustainable Performance Directory, ο Επιχειρηματικός Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης, παρουσίασε χτες, στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών σε μία υψηλού κύρους εκδήλωση, τις 21 εταιρείες που σηματοδοτούνται ως οι ΤHE MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE 2017.
19/03/2018 - THI: Χορηγία στο δίκτυο GIVMED

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (ΤΗΙ) ανακοινώνει χορηγία ύψους $ 15.000 στο πρώτο δίκτυο αξιοποίησης περισσευούμενων φαρμάκων προς όφελος των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, GIVMED.
19/03/2018 - ΙΣΝ: Παραδόθηκαν 143 Ασθενοφόρα στα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ

Ολοκληρώθηκε η παράδοση προς χρήση των 143 πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων οχημάτων, τα οποία διέθεσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο πλαίσιο της δωρεάς ύψους €14 εκατομμυρίων προς το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), που είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2017.
14/03/2018 - ΣτΕ: Το αγκυροβόλιο στα Μεγάρα είναι ασφαλές

Δεν παραβιάζει τις συνταγματικές επιταγές για την προστασία του περιβάλλοντος, το αγκυροβόλιο στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου των Μεγάρων, δυτικά της Σαλαμίνας, αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας.
10/03/2018 - Μενέλαος Κανάκης - “Reflections of Life”

Το CSR in Greece, Κέντρο Τεχνογνωσίας ΕΚΕ της Capital Link, έχοντας πάντα ως στόχο να στηρίζει και να προβάλλει τις δράσεις που ωφελούν τις ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες και τη Κοινωνία, παρουσιάζει το νέο μουσικό άλμπουμ του Μενέλαου Κανάκη, Ψυχολόγου / Ψυχοθεραπευτή/ Κοινωνικού Λειτουργού, Συνεργάτη του Θεραπευτικού και Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου ¨Αντίστιξη¨ και Συντονιστή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
09/03/2018 - Μια μεγάλη συναυλία για καλό σκοπό

Το CSR in Greece, Κέντρο Τεχνογνωσίας ΕΚΕ της Capital Link, έχοντας πάντα ως στόχο να στηρίζει και να προβάλλει τις δράσεις που ωφελούν τις ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες και τη Κοινωνία, παρουσιάζει τη συναυλία του γνωστού απογόνου της μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας και μουσικοσυνθέτη Γιώργου Λαιμού, που θα λάβει χώρα στις 16/3/2018 στην αίθουσα «Σκαλκώτα», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
08/03/2018 - Παρουσίαση του Sustainability Performance Directory

Η επίσημη παρουσίαση του Sustainability Performance Directory, του Επιχειρηματικού Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης, που λειτουργεί ως εργαλείο υποστήριξης των επιχειρήσεων στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν παρουσιάζεται την Δευτέρα 19 Μαρτίου, στο ΠΑΛΑΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
07/03/2018 - Δωρεά στο Home Project από το Ίδρυμα Shapiro για την χρηματοδότηση νέων ξενώνων και θέσεων εργασίας

Ο διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός HOME Project (www.homeproject.org) που προσφέρει στέγαση και εργασία σε παιδιά και νέους πρόσφυγες, που βρίσκονται στην Ελλάδα εξαιτίας της κρίσης, έλαβε πρόσφατα μια σημαντική δωρεά από το Ίδρυμα Shapiro (www.theshapirofoundation.org).
27/02/2018 - Προσφορά μεγάλης αξίας ιατρικού εξοπλισμού στη Β’ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»

Ολοκληρώθηκε στις 14/02/2018 η παράδοση σημαντικής αξίας ιατρικού εξοπλισμού στη Β΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», η τρίτη πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού σωματείου «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩ CREAID».
23/02/2018 - Τριπλή σύμπραξη κατά της σπατάλης τροφίμων

Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, το Μπορούμε, το WWF Ελλάς και το Impact Hub Athens ενώνουν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους κατά της σπατάλης τροφίμων με το Saving Food Festival και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν μαζί τις απαντήσεις σε αυτά τα καίρια ερωτήματα.
22/02/2018 - Μετάβαση στα νέα πρότυπα βιώσιμης ανάπτυξης GRI

Η ΕΥ, πιστοποιημένος συνεργάτης του οργανισμού Global Reporting Initiative (GRI), θα πραγματοποιήσει διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα νέα Πρότυπα Απολογισμών Βιώσιμης Ανάπτυξης GRI και τις σχετικές αλλαγές από τις κατευθυντήριες οδηγίες GRI G4, στις εγκαταστάσεις της ΕΥ Ελλάδος στο Μαρούσι (Οδός Χειμάρρας 8B), την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.
22/02/2018 - Lets Do It Greece: Μια Κυριακή αφιερωμένη στον εθελοντισμό

Φέτος, η 29η Απριλίου δεν είναι μια απλή Κυριακή! Είναι μια ημέρα αφιερωμένη στην αγάπη για τον εθελοντισμό και το περιβάλλον.
20/02/2018 - Η Αριάννα Χάφιγντον Σας Καλωσορίζει Στo Thrive Global Greece

Η ιδρύτρια του Thrive Global υποδέχεται και συστήνει στο ελληνικό κοινό το πιο επιτυχημένο παγκόσμιο site ευεξίας και ευημερίας.
14/02/2018 - 10.000 γεύματα σε ηλικιωμένους από τη ΜΕΓΑ και τη Σκλαβενίτης

H 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. σε συνεργασία με την αλυσίδα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, στο πλαίσιο της Εταιρικής τους Κοινωνικής Ευθύνης, βρίσκονται δίπλα στην Τρίτη Ηλικία και προσφέρουν συνολικά 10.000 γεύματα αγάπης σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.
12/02/2018 - Ίδρυμα Engie: Λαμπρή εκδήλωση με κοινωνικό χρώμα στο Νιάρχος

Την εξαιρετική παράσταση του "Καρυοθραύστη” ενός από τα πιο φημισμένα έργα του μεγάλου συνθέτη Π. Τσαικόφσκι, που ανέβηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκατοντάδες παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 72 73 Επόμενα » 
 
Ξέχασα τον κωδικό μου