CSR in Greece

   

Capital Link Sustainability Hub  » Νέα » Δελτία τύπου » Γενικά
      Δελτία τύπου - Γενικά
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 97 98 Επόμενα » 
 
12/01/2023 - Χριστουγεννιάτικη δράση ΕΚΕ από το Πλαίσιο

Με κεντρικό μήνυμα «Το είδα και σκέφτηκα έναν καλό σκοπό», η Πλαίσιο Computers αυτά τα Χριστούγεννα υποστήριξε σχολεία και κοινωφελείς οργανισμούς που παρέχουν βοήθεια σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα.
11/01/2023 - H Interamerican αναδείχθηκε “True Leader” της ελληνικής οικονομίας

Ανάμεσα στους True Leaders της χρονιάς για το οικονομικό έτος 2021 βρίσκεται η Interamerican σύμφωνα με τον θεσμό ICAP CRIF.
10/01/2023 - Υπερταμείο: Νέα αναγνώριση στο δίκτυο One Planet Sovereign Wealth Funds

Μια σημαντική διεθνής αναγνώριση προς το Υπερταμείο για τη στρατηγική και τις προσπάθειές του στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης σηματοδοτεί η ετήσια έκδοση του δικτύου “One Planet Sovereign Wealth Funds” (OPSWF).
10/01/2023 - Ένταξη της Κρι Κρι στον δείκτη Athex ESG

Στον δείκτη Athex ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ο οποίος περιλαμβάνει τις εταιρείες που υιοθετούν και προβάλλουν τις πρακτικές τους σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης, εισήλθε από τις 19 Δεκεμβρίου 2022 η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι.
09/01/2023 - Lidl Ελλάς: Η καρδιά της αειφορίας «χτύπησε» στη Θεσσαλονίκη

Σε μία λαμπερή εκδήλωση στη συμπρωτεύουσα αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Ανοιχτού Μαραθωνίου Καινοτομίας «Sustainability Hackathlon» και ταυτόχρονα άνοιξε ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο, με λιγότερη χρήση πλαστικών, με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα από πλευράς επιχειρήσεων και δήμων και με έναν βιώσιμο πλανήτη για όλους
09/01/2023 - Δήμος Ασπροπύργου: Ευχαριστίες στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ» για τη στήριξη των Κοινωνικών Δομών

Με συνειδητή εταιρική ευθύνη, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζουν σ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου τις δράσεις των Κοινωνικών Δομών του Δήμου. Μέσα από αυτή την προσφορά, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο παρέχουν τα απαραίτητα για δεκάδες συμπολίτες μας, που αδυνατούν να καλύψουν τις βιοποριστικές τους ανάγκες.
09/01/2023 - Οδυσσέας Αθανασίου, CEO Lamda Development: Έγινε «μέντορας» σε ΕΠΑΛ στον Άλιμο

Στον θεσμό των Inspirational Mentors συμμετέχει ο ισχυρός άνδρας της Lamda Development τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με όσα αναγράφηκαν στα Social Media, ο Οδυσσέας Αθανασίου είναι ο Inspirational Mentor στην "Eικονική Επιχείρηση" που δημιουργείται κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά στο ΕΠΑ.Λ. Αλίμου.
07/01/2023 - ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.: Ηγετικά μερίδια, υψηλός ρυθμός ανάπτυξης, σημαντικές πρωτοβουλίες ESG

Η ΜΕΓΑ, με προσήλωση στη διαρκή της εξέλιξη, διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες και πιο εξελιγμένες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής φροντίδας στην Ευρώπη. Υλοποιώντας αδιάλειπτα το επενδυτικό της πλάνο, διατηρεί το 100% της παραγωγής της στην Ελλάδα, ενώ έχει στην καρδιά της στρατηγικής της τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, εφαρμόζοντας στοχευμένες ενέργειες με μακροχρόνια αξία για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τη Διακυβέρνηση (ESG).
07/01/2023 - Τράπεζα Πειραιώς: Θέτουμε τις βάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Σε ένα περιβάλλον κρίσιμων γεωστρατηγικών, ενεργειακών και μακροοικονομικών προκλήσεων που δημιουργούν ένα γενικευμένο κλίμα αβεβαιότητας στην ευρωπαϊκή οικονομία, η Ελλάδα παρουσιάζει χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν ένα αμυντικό πλαίσιο που τη βοηθά αποτελεσματικά να διατηρήσει μια ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική και να συνεχίσει να προωθεί τον μετασχηματισμό του οικονομικού της μοντέλου προς την κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης.
05/01/2023 - Όμιλος ΟΤΕ: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ανάπτυξης

Όραμα του Ομίλου ΟΤΕ για την επόμενη δεκαετία είναι να αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο ψηφιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα.
05/01/2023 - Σε άνοδο το 2023 τα Voluntary Carbon markets- Στροφή στις Nature Based solutions

Καθώς οι δυνατότητες περιορισμού των εκπομπών δεν είναι απεριόριστες και ο στόχος για μηδενικές εκπομπές παραμένει επιτακτικός, επιχειρήσεις και επενδυτές στρέφονται στα Voluntary Carbon Markets, στην εθελοντική αγορά άνθρακα.
05/01/2023 - Τουριστική αναβάθμιση με έμφαση σε πράσινη ανάπτυξη και μπλε οικονομία

Το 2022 ήταν αναμφίβολα μια πολύ δύσκολη χρονιά για τη χώρα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ακρίβεια, ο πληθωρισμός και η ενεργειακή κρίση, είχαν πολύ μεγάλη δυναμική για να «φρενάρουν» τα σχέδια για ανάπτυξη και πρόοδο. Αυτό, όμως, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν το άφησε να συμβεί.
03/01/2023 - Ο Γρηγόρης καλύπτει τις ανάγκες των σχολικών γευμάτων σε 2 φιλανθρωπικά σωματεία

Ο Γρηγόρης στο πλαίσιο της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο και όντας άμεσα συνυφασμένος με την αξία της διατροφής, προσφέρει το φαγητό στα παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, μεταδίδοντάς τους έτσι, τη χαρά και την αισιοδοξία.
30/12/2022 - Βίβιαν Μπουζάλη> Αναπόσπαστη η Βιώσιμη Ανάπτυξη από τη στρατηγική της MYTILINEOS

Κάθε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της αλλά και εκείνους με τους οποίους συναλλάσσεται, μικρή ή μεγάλη, φροντίζει να ακολουθεί συγκεκριμένες στρατηγικές. Τον τρόπο με τον οποίο χαράσσονται αυτές, είτε όσον αφορά στη διάδραση και την ανταπόδοση στην κοινωνία, είτε με σκοπό την ανάπτυξη της ίδιας της επιχείρησης μοιράστηκε μαζί μας η Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής Marketing της MYTILINEOS, κ. Βίβιαν Μπουζάλη.
29/12/2022 - Epsilon Net: Δημοσιεύτηκε η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του 2021

Ο Όμιλος Εταιρειών EPSILON NET ανακοινώνει τη δημοσίευση της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης για το έτος 2021, που περιλαμβάνει τον απολογισμό των δραστηριοτήτων στο ευρύτερο πλαίσιο του ESG και το σύνολο των δράσεων των εταιρειών του Ομίλου EPSILON NET, σχετικά με το Περιβάλλον, την Kοινωνία και τη Διακυβέρνηση.
29/12/2022 - ΒΑΤ Hellas: Συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην Ελλάδα, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία και κοινωνία

Η ΒΑΤ Hellas συνεχίζει τη δέσμευσή της για σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα. Η εταιρεία στηρίζει σταθερά την ελληνική οικονομία και κοινωνία καθώς μέσα από την δραστηριότητά της στη χώρα έχει συμβάλει στα δημόσια έσοδα κατά 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ τα τελευταία χρόνια, ενώ εξαιρετικά σημαντική θεωρείται και η επιλογή του Πειραιά ως διεθνούς διαμετακομιστικού κέντρου, όπως διακινούνται ετησίως προϊόντα αξίας 1,1 δισεκατομμυρίου ευρώ και 2,5 εκατομμύρια εμπορευματοκιβώτια.
28/12/2022 - Ο Όμιλος MOTOR OIL υποστηρίζει τη Wise Greece!

Φέτος τα Χριστούγεννα o Όμιλος Motor Oil θα προσφέρει τα Christmas Boxes που ετοίμασε η Wise Greece. Το Christmas Box δημιουργήθηκε με σκοπό την προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας αυτές τις γιορτινές μέρες και τη μείωση του υποσιτισμού στη χώρα. Τι πιο όμορφο άλλωστε, από το να λαμβάνουν χώρα πράξεις αγάπης αυτές τις γιορτινές μέρες, για να μοιράσουμε χαμόγελα και αγάπη; Κάθε Christmas Box περιλαμβάνει βασικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, πρώτης ανάγκης, όπως ελαιόλαδο, μέλι, ζυμαρικά, όσπρια, μαρμελάδες κ.α. που προέρχονται από τους μικρούς παραγωγούς της Wise Greece.
28/12/2022 - ManpowerGroup: 7 στις 10 επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχουν αναπτύξει στρατηγική ESG

Καθώς οι επιχειρήσεις ενσωματώνουν όλο και περισσότερο τη Βιωσιμότητα στους αναπτυξιακούς τους στόχους, τα ESG ταλέντα διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο και είναι αναγκαία για την ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών Βιωσιμότητας που αναλύονται σε δράσεις για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τη Διακυβέρνηση.
27/12/2022 - Σειρά δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας από τον ΟΛΠ

Η ΟΛΠΟΛΠ -0,85% Α.Ε. εφαρμόζει και τη φετινή χρονιά το πρόγραμμά της, το οποίο εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις με στόχο την ενίσχυση και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, των όμορων του λιμένος δήμων και των εργαζομένων της, επ' ευκαιρία εορτών Χριστουγέννων και νέου έτους.
27/12/2022 - ΔΕΔΑ: Νέες δράσεις ΕΚΕ με επίκεντρο τα παιδιά και τους νέους

Τα παιδιά και οι νέοι βρέθηκαν στο επίκεντρο του τελευταίου, για το 2022, κύκλου δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της ΔΕΔΑ. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΔΑ, Μάριου Τσάκα και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στη Θήβα, στις Σέρρες, την Κατερίνη και την Καστοριά εγκαίνια δράσεων που προάγουν την παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 97 98 Επόμενα »