CSR in Greece

   

Capital Link Sustainability Hub  » Νέα » Δελτία τύπου » Γενικά
      Δελτία τύπου - Γενικά
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 83 84 Επόμενα » 
 
06/04/2021 - QualityNet Foundation_ΔΤ_Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2021 | Bravo Sustainability Week 2021, 31 Μαΐου με 5 Ιουνίου 2021

Ο Θεσμός Διαλόγου και Ανάδειξης των θεμάτων Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo 2021 εξελίσσεται σε 3 άξονες και ολοκληρώνεται με την διαθεματική και πολυσεμμετοχική Εβδομάδα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, Bravo Sustainability Week 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 31 Μαΐου με 5 Ιουνίου 2021! Κατά τη διάρκεια του Bravo Sustainability Week 2021, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση των τοπικών και περιφερειακών προκλήσεων και πεπραγμένων, με διαδικτυακές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα!
05/04/2021 - e-daily.gr: Συγκεντρώθηκαν δύο τόνοι τροφής για τα αδέσποτα

Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας η συμμετοχή στη δράση του e-daily.gr για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. Ήταν μια μέρα που όλοι μαζί κάναμε μια πολύ όμορφη πράξη! Από το πρωί της Κυριακής, το βαν του e-daily.gr ήταν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στην κεντρική πλατεία Κανάρη στον Πειραιά, όπου ο κόσμος μας περίμενε συγκεντρωμένος. Το συναίσθημα και η αγκαλιά που προσφέρατε μοναδική.
05/04/2021 - Η UNISON φροντίζει για την καθαριότητα της νέας παιδικής χαράς του Ζαππείου

Η UNISON, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη της κοινωνίας για υποστήριξη δημιουργικών αλλά και καθαρών χώρων αναψυχής για παιδιά και γονείς, στηρίζει αυτή την προσπάθεια, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και τον περιορισμό της διάδοσης του Covid-19. Σε αυτό το πλαίσιο, αναλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες για την καθαριότητα της παιδικής χαράς που άνοιξε πρόσφατα και πάλι τις πόρτες της με σκοπό να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν με ασφάλεια ξέγνοιαστες στιγμές.
22/03/2021 - Beat: Eπιστρέφει το κόστος διαδρομών για εμβολιασμό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το Beat, η κορυφαία υπηρεσία κλήσης οδηγού ταξί στην Ελλάδα, προσφέρει επιστροφή χρημάτων για διαδρομές προς και από τα δύο μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συμβάλλοντας στην εκστρατεία εμβολιασμού για την πανδημία και στηρίζοντας τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.
19/03/2021 - Food Waste: Πού καταλήγουν τα φαγητά όταν δεν καταναλώνονται;

Πού καταλήγουν τα φαγητά όταν “πεθαίνουν” ή πιο σωστά όταν δεν καταναλώνονται; Σίγουρα δεν πάνε στον παράδεισο κι αυτό κοστίζει σε χρήμα και κυρίως σε ποιότητα ζωής, γιατί υπονομεύει το φυσικό περιβάλλον, την υγεία και το μέλλον μας. Με ένα δισεκατομμύριο τόνους τροφίμων να σπαταλούνται ετησίως (σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ στην έκθεση “UNEP Food Waste Index Report 2021) και με τις ανάγκες σίτισης να επιδεινώνονται λόγω πανδημίας, η νέα έκδοση “Food Waste - Oδηγός Επιβίωσης” αποδεικνύεται περισσότερο επίκαιρη από ποτέ, αποκτά ιδιαίτερη αξία και ενδιαφέρον.
12/03/2021 - Ο σύγχρονος ρόλος της Γυναίκας, από την INTERAMERICAN και το Women οn Top

Σε μια περίοδο σημαντικών ανακατατάξεων και μεταβολών, κατά την οποία η συζήτηση γύρω από την ισότητα των φύλων και τη συμπερίληψη των γυναικών έρχεται στο προσκήνιο σε κάθε κοινωνικό, εταιρικό και πολιτικό πλαίσιο, η επίκαιρη αυτή εκδήλωση είχε ως στόχο την προσέγγιση από διαφορετικές οπτικές του θέματος της παρουσίας των γυναικών σε θέσεις ευθύνης, υπό τις συνθήκες των σημερινών προκλήσεων.
09/03/2021 - Η bwin και η Κ.Α.Ε Ολυμπιακός υποστήριξαν και τον Φεβρουάριο δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας

Η σειρά των φιλανθρωπικών αγώνων «bwin Monday Night Game Against Covid-19», που διοργανώνουν από κοινού η bwin με την Κ.Α.Ε Ολυμπιακός, συνεχίστηκε με επιτυχία τον Φεβρουάριο, κάνοντας πράξη τη δέσμευση για έμπρακτη υποστήριξη προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.
08/03/2021 - Vitex: Παγκόσμια 1η καινοτομία με ελληνικό «χρώμα»

Μια ελληνική καινοτομία είναι η πρώτη διεθνώς που έχει αξιολογηθεί ότι προσφέρει υψηλής αποτελεσματικότητας αντιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες στις βαμμένες επιφάνειες, σύμφωνα με τρία ευρωπαϊκά εργαστήρια. Πρόκειται για την καινοτόμο τεχνολογία VAIROTM Healthcare Technology, η οποία αναπτύχθηκε στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της VITEX Α.Ε.
04/03/2021 - Coca-Cola HBC: Στηρίζει τη δημιουργία του Ινστιτούτου Κυτταρικών Θεραπειών στην Ελλάδα

Η Coca-Cola HBC ανακοίνωσε σήμερα τη δωρεά δύο σημαντικών οργάνων ιατρικού εξοπλισμού στηρίζοντας έτσι τη δημιουργία του "Κέντρου Ερευνών Δημήτρης Λόης", ως μέρος του Ινστιτούτου Κυτταρικών Θεραπειών στην Πάτρα.
01/03/2021 - Η Αlpha Bank στηρίζει τις προσπάθειες "Του Χαμόγελου του Παιδιού"

Ενεργό συμμετοχή αναλαμβάνει η Alpha Bank στην έγκαιρη ειδοποίηση των πολιτών για περιστατικά εξαφάνισης παιδιών μέσω της προβολής μηνυμάτων Amber Alert στις οθόνες του δικτύου των ΑΤΜ της σε όλη την Ελλάδα.
01/03/2021 - Η bwin κύριο μέλος του δικτύου CSR HELLAS

Ως ένα brand που τόσο σε ελληνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, λειτουργεί έχοντας την κοινωνία στο επίκεντρο, η bwin αποτελεί πλέον βασικό μέλος του CSR HELLAS και με τη συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην ανταλλαγή απόψεων για την κοινωνική ευθύνη, στην ανάπτυξη ακόμα περισσότερων πρακτικών και στην προαγωγή νέων ιδεών, με στόχο τη βιωσιμότητα και τη βελτίωση της κοινωνίας.
25/02/2021 - Η Moderna αποστέλλει το mRNA-1273.351, το υποψήφιο εμβόλιο κατά της μετάλλαξης που εντοπίστηκε στη Νότια Αφρική, στο NIH (Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτ

Η Moderna έχει αποστείλει δόσεις του mRNA-1273.351, του υποψήφιου εμβολίου της κατά της μετάλλαξης SARS-CoV-2 που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Νότια Αφρική, στο NIH (Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας), για κλινική δοκιμή. Η εταιρεία ανακοίνωσε δυο στρατηγικές για την αντιμετώπιση των νέων μεταλλάξεων.
22/02/2021 - Το Athens Climate Lab ενισχύει τον διάλογο για την κλιματική αλλαγή στην Αθήνα

Oι Global Shapers της Αθήνας με την αποκλειστική υποστήριξη της Eurolife FFH δημιούργησαν το Athens Climate Lab για την ενίσχυση του διαλόγου γύρω από το θέμα της κλιματικής αλλαγής & της ποιότητας ζωής στην Αθήνα.
22/02/2021 - H Teleperformance Greece διοργάνωσε την πρώτη virtual Τελετή Απονομής των CRM Grand Prix Customer Service Awards

Ο ετήσιος θεσμός του CRM Grand Prix έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από την Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, της μεγαλύτερης εταιρίας στην παροχή «Customer Experience Management» στον κόσμο, για την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων Contact Centers της χώρας μας.
19/02/2021 - Η Angelini Pharma Hellas υποστηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού με Δωρεά Τεχνολογικού Εξοπλισμού

Η Angelini Pharmα Hellas προχώρησε σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση της τηλεκπαίδευσης των παιδιών, στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία. Ο προσφερόμενος εξοπλισμός που περιλαμβάνει οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptop και tablet θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες τηλεκπαίδευσης των παιδιών αλλά και την αναβάθμιση του εξοπλισμού της αίθουσας ενημέρωσης, εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων του οργανισμού.
18/02/2021 - MYTILINEOS: Θέτει νέους στρατηγικούς στόχους για ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα έως το 2050

H MYTILINEOS γίνεται σήμερα η πρώτη ελληνική εταιρεία που δείχνει το δρόμο για μία πιο πράσινη και περιβαλλοντικά φιλική βιομηχανία, βάσει των δεικτών επίδοσης ESG για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Διακυβέρνηση.
17/02/2021 - Moderna_ Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αγοράζει 150 εκατομμύρια επιπλέον δόσεις του εμβολίου της Moderna έναντι της COVID-19

“Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Moderna και το mRNA εμβόλιό μας. Με την σημερινή αγορά των επιπλέον 150 εκατομμυρίων δόσεων, η ΕΕ δείχνει την μακροπρόθεσμη δέσμευσή της προς την εταιρεία μας,» σχολίασε ο Stéphane Bancel, Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna.
16/02/2021 - Greenwashing: Η «πράσινη» παραπλάνηση των καταναλωτών αυξάνεται

Σημαντικά ευρήματα αλλά και προτάσεις προέκυψαν από την πρόσφατη έρευνα του Sustainable Development & Circular Economy Club του MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου για το φαινόμενο του greenwashing (Παραπλάνηση Καταναλωτών για περιβαλλοντικά θέματα) και την επίδρασή του στις επιχειρήσεις, στην κοινωνία και στην οικονομία. Επιστημονικός Υποστηρικτής της έρευνας ήταν το Κέντρο Αειφορίας (CSE).
09/02/2021 - AbbVie: Λαμβάνει πιστοποίηση ως εργοδότης επιλογής από το Great Place to Work

H AbbVie έλαβε Πιστοποίηση ως εργοδότης επιλογής από τον Οργανισμό Great Place to Work® (CERTIFIED by Great Place to Work®) για το 2021, μετά από μία μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Great Place to Work® Hellas.
09/02/2021 - ΜΕΓΑ: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του Τζάνειου

Η ελληνική εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ προχώρησε σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στις ΜΕΘ του Τζάνειου Νοσοκομείου για να ενισχύσει το σημαντικό του έργο. Η δωρεά αποτελεί μέρος της προσπάθειας της ΜΕΓΑ να στηρίξει την ελληνική κοινωνία σε μια δύσκολη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε.
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 83 84 Επόμενα »