CSR in Greece

   
CSR in Greece » Νέα » Δελτία τύπου » Γενικά
      Δελτία τύπου - Γενικά
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 74 75 Επόμενα » 
 
17/10/2018 - Navarino Challenge 2018: «Ο αθλητισμός ενώνει»

Η πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού “Navarino Challenge” ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετοχών για 6η συνεχή χρονιά στις 12-14 Οκτωβρίου στη Μεσσηνία και την Costa Navarino, με κεντρικό μήνυμα φέτος, «ο αθλητισμός ενώνει».
16/10/2018 - Δελτίο Τύπου, έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων & συνεργασία του Takis Foundation με το Πάρκο Τρίτση

Το Takis Foundation αποτελεί την κοιτίδα του καλλιτεχνικού και ερευνητικού έργου του σπουδαιότερου Έλληνα γλύπτη.
05/10/2018 - Φάμελλος: "Περιβαλλοντική πολιτική δεν γίνεται με ευχολόγια, ούτε παγκόσμια ούτε τοπικά"

“Περιβαλλοντική πολιτική δεν γίνεται με ευχολόγια, ούτε παγκόσμια ούτε τοπικά. Στην ελληνική κυβέρνηση έχουμε επιλέξει να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη.
04/10/2018 - Οικονομική ενίσχυση στους συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι από το ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου

Tο φετινό καλοκαίρι σηματοδοτήθηκε από τις φονικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής που –μέχρι στιγμής– έγιναν αιτία να χαθούν 99 συνάνθρωποι μας. Παρότι κανένα ποσό δεν θα απαλύνει τον πόνο των συγγενών των θανόντων, η ζωή για αυτές τις οικογένειες συνεχίζεται και είμαστε βέβαιοι πως τα έξοδα τους θα είναι εξαιρετικά αυξημένα.
04/10/2018 - CCC: Στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι, Παρέα στο Μουσείο»

Η Consolidated Contractors Company (CCC) στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι, Παρέα στο Μουσείο», που διοργανώνεται από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και έχει ως στόχο να φέρει κοντά παιδιά προσφύγων με Έλληνες μαθητές σε ένα εικαστικό εργαστήριο με αφετηρία την Κυπρομινωική γραφή.
02/10/2018 - Σεμινάριο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, από την Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης οργάνωσε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου τo 4ο Θεματικό Σεμινάριο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με θέμα συζήτησης το «Σχέδιο Δράσης της Περιφέρειας Κρήτης για την προώθηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) στην Κρήτη, για τη διετία 2019-2020».
25/09/2018 - Δελτίο Τύπου, Έναρξη συνεργασίας Takis Foundatioon με το Πάρκο Τρίτση

Ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης με χαρά σας ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Takis Foundation.
24/09/2018 - THI: Πάνω από 2 εκατ. δολάρια συγκέντρωσε το 6ο Ετήσιο Γκαλά

To 6o Ετήσιο Γκαλά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (THI) πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωσε περισσότερα από $2 εκ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 750 καλεσμένοι.
21/09/2018 - Εγκαταστάθηκε ο πρώτος σταθμός φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Κεντρική Μακεδονία

Στην εγκατάσταση του πρώτου κοινόχρηστου σταθμού φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πιστή στις δεσμεύσεις της για την προώθηση των καλών πρακτικών της Βιώσιμης Αστικής Μετακίνησης και έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση της φετινής εκδήλωσης για την ηλεκτροκίνηση, με τίτλo "Voltάρω 2018", που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.
14/09/2018 - Solidarity Mission: Έναρξη νέων τμημάτων για τον κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων «Βιώσιμη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».

Το κέντρο ανάπτυξης κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας Solidarity Mission, στο πλαίσιο του προγράμματος “Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά” του δήμου Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει την έναρξη νέων τμημάτων για τον κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων «Βιώσιμη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».
13/09/2018 - ΕΚ: Στο πλευρό της Ελλάδας για την καταστροφή στο Μάτι

Τη συμπαράστασή του στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική τον Ιούλιο του 2018, εκφράζει με ψήφισμά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
11/09/2018 - ΕΚ: Σύσταση σώματος ευρωπαϊκής αλληλεγγύης

Τη σύσταση Σώματος Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης ενέκρινε την Τρίτη το ΕΚ, ανοίγοντας νέες προοπτικές εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης για νέους και νέες από όλη την Ευρώπη.
10/09/2018 - Πρώτο ευρωπαϊκό βραβείο για το πάρκο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ακόμα ένα βραβείο προστέθηκε στη λίστα των διακρίσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).
07/09/2018 - Great Place to Work Hellas: Μέχρι 5/10 η υποβολή συμμετοχών

Το Great Place to Work Hellas ανακοινώνει ότι η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής στην έρευνα Best Workplaces 2019 είναι ανοικτή και η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι η Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.
07/09/2018 - “Keep Aegean Blue”: Περιβαλλοντική καμπάνια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Την έναρξη της εκστρατείας “Keep Aegean Blue” ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, σε συνεργασία με την κα Κατερίνα Τοπούζογλου, ιδρύτρια του Οργανισμού “All For Blue”, για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος.
06/09/2018 - Βραβεία Επιχειρηματικό Ξεκίνημα από τον Στέλιο Χατζηιωάννου

Τους νικητές του «Βραβείου Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2018» ανακοίνωσε σήμερα ο ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, Στέλιος Χατζηιωάννου.
05/09/2018 - 3 δράσεις στήριξης των μαθητών από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Με τρεις δράσεις της Δομής «Γέφυρα», που στόχο έχουν την ισότιμη κάλυψη των αναγκών των μαθητών που οι οικογένειές τους πλήττονται από την οικονομική κρίση, ξεκινάει φέτος η σχολική χρονιά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
03/09/2018 - O δήμος Αθηναίων συγκεντρώνει σχολικά είδη για 5.000 παιδιά - Όλοι οι μαθητές να ξεκινήσουν με όσα τους χρειάζονται

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ξεκίνησε και ο δήμος Αθηναίωναπευθύνει πρόσκληση συμμετοχής, ώστε να γεμίσουν οι σχολικές τσάντες, περίπου 5.000 παιδιών της Αθήνας, οι οικογένειες των οποίων στηρίζονται από τις δημοτικές κοινωνικές δομές.
24/07/2018 - Στο πλευρό των πληγέντων η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Το επόμενο διάστημα, τα αρμόδια διοικητικά όργανα της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ θα εξετάσουν τους προσφορότερους τρόπους αποτελεσματικής συμπαράστασης στους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα στις πληγείσες περιοχές.
24/07/2018 - Ολυμπιακός και Βαγγέλης Μαρινάκης προσφέρουν ένα εκατ. ευρώ στους πληγέντες

Για την ανακούφιση των πληγέντων, ενώ θα ξεκινήσει διαδικασίες για τραπεζικούς λογαριασμούς προκειμένου να προσφέρουν και οι οπαδοί του συλλόγου
 
Αποτελέσματα: Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 74 75 Επόμενα » 
 
Ξέχασα τον κωδικό μου