CSR in Greece

   

Capital Link Sustainability Hub  » News » Articles/Interviews » Companies
Please note this information is only in Greek.
      Articles/Interviews
 
 
Όλγα Μπορνόζη, «ΓΥΝΑΙΚΑ του μήνα – Ιανουαρίου 2014» - Εθνικός Κήρυκας
Εθνικός Κήρυκας -
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Ο Εθνικός Κήρυκας, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Νέας Υόρκης, έκανε τη μεγάλη τιμή να αφιερώσει το περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ με ένα αφιέρωμα 32 σελίδων, στη κυρία Όλγα Μπορνόζη, Αντιπρόεδρο της Capital Link και Πρόεδρο του Capital Link CSR in GREECE αναδεικνύοντάς την «ΓΥΝΑΙΚΑ του μήνα – Ιανουαρίου 2014».

Μοιραζόμαστε μαζί σας τη χαρά μας για τη μεγάλη αυτή τιμητική διάκριση και λειτουργώντας πάντα ως «Γεφυρα Επικοινωνίας», ελπίζουμε στη μεγιστοποίηση της προβολής στην Ομογένεια, των δράσεων ΕΚΕ των 300 εταιριών που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα μας , www.csringreece.gr , όσο και των 380 ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα που επίσης φιλοξενούνται με τις δραστηριότητές τους όσο και με τις ανάγκες τους.

Εκτός από την ειδική αναφορά για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στις σελίδες 23 και 24, η κυρία Μπορνόζη τόσο με το αφιέρωμα αυτό, όσο και στις κατ ιδιαν επαφές της με τη Ομογένεια, προβάλλει τις ανάγκες των ΜΚΟ και το έργο τους.

Η μοναδική δωρεάν δυνατότητα που δίνεται μέσω του Ετήσιου Συνεδρίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις ΜΚΟ να γνωστοποιούν τα προγράμματα και τους στόχους τους παρουσιάζοντας το σχετικό υλικό, επιτυγχάνοντας ζωντανή και αντικειμενική αλληλεπίδραση όλων των Ενδιαφερόμενων Μερών ΕΚΕ καθώς και η ικανοποίηση των αναγκών τους μέσω προβολής τους στην ιστοσελίδα μας ή και άμεσης επικοινωνίας και μεσολάβησής μας με αρμόδια Στελέχη της ΕΚΕ, ήταν η βασικός λόγος της ειδικής αναφοράς που έγινε από τον Εθνικό Κήρυκα.

Η Ομογένεια είνα πάντα στο πλευρο του Ελληνα και τη προσκαλέσαμε να γνωρίσει τους Συλλόγους και το έργο τους μέσα από την ιστοσελίδα μας και το μηχανισμο του CSR in Greece.

Αν δεν σας ανοίγει το συνημμένο αρχείο, μπορείτε να δείτε το πολυσέλιδο αφιέρωμα στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση.

http://capitallink.com/files/AFIEROMA_OLGA_BORNOZI.pdf

Εθνικός Κήρυκας
http://www.ekirikas.com/special-issues/all-71/