CSR in Greece

   

Capital Link Sustainability Hub  » News » Articles/Interviews » Companies
Please note this information is only in Greek.
      Articles/Interviews
 
 
Θεσσαλονίκη: εθελοντικές φυτεύσεις πρασίνου
ΠΗΓΗ: econews.gr -
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012

Φυτεύσεις σε χώρους αστικού πρασίνου της 1ης Δημοτικής Κοινότητας θα πραγματοποιήσει από τις 08.00 το πρωί, ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τους εργαζόμενους της εταιρείας «DIAGEO».

Συγκεκριμένα, οι φυτεύσεις θα γίνουν στους χώρους πρασίνου της Πλ. Αριστοτέλους (οδοί Μητροπόλεως και Αριστοτέλους) και στους χώρους πρασίνου της οδού Αγγελάκη, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ραδιοφώνου FM100.

Σε δηλώσεις του σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της εταιρείας «DIAGEO» για την πρωτοβουλία της αυτή. Δράσεις όπως αυτές είναι πολύτιμες για τη βελτίωση της εικόνας και της ποιότητας ζωής στη Θεσσαλονίκη».
«Θέλουμε τους εθελοντές, τους συλλόγους, τους πολίτες δίπλα μας, ιδιαίτερα στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε καθώς η προσωπική προσφορά του καθενός είναι πολύτιμη. Χαίρομαι γιατί το μήνυμα περνάει όλο και περισσότερο στον κόσμο. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καλές ιδέες και σε συνεργασίες με εθελοντικές ομάδες. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο», κατέληξε.